MORGONDOPP

Idag ringde mamma för att väcka mig och Ida, sen kom hon och hämtade upp oss för ett uppfriskande morgondopp på Bo01. Där är så himla mysigt på morgonen, innan allt folk är där. Man kan verkligen bara sitta och ta de lugnt, titta på allt fint och bada i sin egen takt. Med oss hade vi även lite frukost som vi åt på bryggkanten.
 
Nu sitter jag hemma i trädgården i Limhamn och fixar på Björns födelsedagspresent, fint ska det bli! Han ska få den lite i förväg eftersom han verkligen behöver den. Om jag blir klar idag, får han den nog ikväll!
 
 

VÄRME

Åh, vilken härlig sommarvecka det har varit! Hoppas, hoppas att solen och vämnen håller i sig ett tag till! Idag är vi i Aggarp för att äta grillat i deras uterum medan hundarna leker på gräsmattan. 
 
 
 

DUBLIN

Efter en superrolig vistelse i Dublin med sol, fina vänner, öl och irlädsk gästvänlighet och dans bäddar jag nu ner mig för att sova i min egen säng i natt och med hund på fötterna som det ska vara!
 
 
 

SÖNDAG

Helgen har varit kort. Och konstig. En god avslutning fick den i alla fall.

NATTAMACKA

Mm, en liten nattamacka sitter sällan fel! Precis vad jag och min mage behövde. Nu ska vi se klart film, och sen om en stund blir det väl sängen efter en kort kvällsrunda med hund. /peace and goodnight

BO01

 
 
 
Idag bestämde jag och Björn oss för att ha en liten mys eftermiddag, och med solen på vår sida begav vi oss till Bo01 för att sluka lite av solstrålarna och äta nått gott. Efter ett tag vid vattnet gick vi istället in in i kvarteren med alla husen och lägenheterna. Jag har alltid båda gillat och ogillat det på olika sätt. Kan inte riktigt bestämma mig, men det är alltid värt ett besök och att gå och strosa i de små gatorna kan nästan ge en semester-känsla. 
 
När solen försvann gick vi och satte oss på en liten italiensk restaurang där vi åt pizza och pasta och efter det gick vi och satte oss på Espresso House för att ta en efter-maten-kaffe. En myskväll helt enkelt.

LOKE

Idag var det åter igen dags för ett besök i Hjärup för att hälsa på lille Loke och äta gott fika med syster. En fördel med att Viveka bor i Hjärup, är att man kör förbi Erikshjälpens seconhand affär i Åkarp när man kör dit, så det gäller att hälsa på en tosdag eller torsdag, då de har öppet! Så ni kan ju gissa att vi gjorde ett besök även där. Hittade en ljus/snacks bricka (funkar till båda) som för tillfället står på matsalsbordet med ljus i!
 
 

MIDDAG

Idag efter lite jobb, vandrade jag och Ida iväg en runda med hunden. Det började bra, men efter fem minuter började det ösregna, och vi fick stå och skula under ett tak. Men efter ett litet tag klarnade det upp och vi begav oss för att leta fynd på Emmaus. Och fynd gjorde vi! Två töjor av varmare sort och en liten svart klänning, och allt för under trehundra kronor, super!
 
Nu på kvällen har vi varit och ätit gott i Aggarp, en bra avslutning på dagen. God mat och hundarna fick springa av sig ordentligt!
 
 

MORMOR

Ibland är det mysigt att bara krypa tillbaka i tiden en stund och se allting som det var förut, när man var liten. Lite så är det alltid när jag besöker min mormor. Hon, huset, trädgården. Känslan man får när man går upp för trappan, förbi drapperiet och det läskiga fönstret. Det känns precis som när man var åtta igen, och trodde man var stor. 
 
Idag var jag och hjälpte min mormor att klippa buskarna och häckarna i trädgården. Casper fick fara runt i varenda buske och leva rövare, och jag fick fika. Ibland är det härligt att krypa tillbaka i tiden lite. 
 
 

FIKA

Idag har varit en lugn och behalig dag, dock blåsig. Började med att jag jobbade lite med att scanna in bilder i morse. Sen frammåt lunch kom mamma förbi och vi vandrade runt i stan lite. Jag kikade in i en del seconhand affärer och fyndade faktiskt på myrorna. En affär som jag annars inte har mycket för så den brukar vara rörig och fyndlös, men idag blev det en tröja och en fransväska. 
 
Sen blev det mysig fika på balkongen, och nu ligger jag i sängen med ont i magen och tittar på One Tree Hill, en favvoserie från ungdomen.
 
 
 

SOMMARKVÄLL

Grillat är godast! I alla fall hemma i sina föräldras trädgård en ljummen sommarkväll.
 
 

SOMMARDOPP

Äntligen fungerar blogg.se appen igen om man uppdaterar den, det uppskattas!

.

Idag har jag njutit av en riktig sommardag. Vi började med en härlig frukost på balkongen innan vi tog bilen för att åka till Limhamn för att sedan ta oss vidare till Sibbarp för årets första svenska dopp! Först badades Casper på strandbiten där hundar får lov att vistas, sen satte vi oss i barnviken. Lilla Loke var med för sitt första plask i havet, så sött! Nu sitter vi åter i Limhamn och solar och ska snart äta grillat och nypotatis-sallad. En helt ok söndag om vi säger så!

.

/peace

 

SLÖAT

Idag, som de flesta dagar efter en mycket trevlig fest, har jag mest legat och slöat. Björn, jag och hunden har varit hela dagen fram till nu i Aggarp. Det som är inte annorlunda är väl då att man har kunnat ligga ute i solen hela dagen och förhoppnigsvis fått lite färg och fräknar på köpet!
 
Igår var jag och fyndade lite bikiniöverdelar på HM. De hade rea på dom och sålde ut de för 30 kr styck. Jag samlade snabbt på mig tre fina som passa lika bra till bikini som att ha under linnen nu på sommaren. Den vita på bilderna är en av dom. Tycker mycket om spännet i mitten! (det som jag försökt fota påsista bilden) Nu ska jag laga hamburgare till mat, och sen blir det soffmys och tidig kväll för mig.
 
/peace out
 
 

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0