SOMMAR FEST

Idag har det varit sommarfest för hela slanten. Grillning, poolbad, studsmatta, god dricka, treviga människor och framförallt med solen som vårt sällskap hade vi en mycket trevlig kväll. Sånna här kvällar är så härliga. Alla trivs och man bara är och har det bra. Det blev dock inget bad för mig, eftersom jag blev nervös för att bli förkyld. Kan ju inte bli sjuk nu när jag har en av mina veckors jobb framför mig, hade kännts sådär! Men det blev desto mer studsmatte-hoppning för mig, så jag klarar inte. Tvärt om, fler sånna här kvällar tack!
 
/peace and <3
 
 
 
 

LOKE

Idag har det varit en rolig och solig (!) dag. Vid ett-tiden bar det iväg ut till Viveka och lilla Loke för ett besök.Väl där blev det fika, hemmagjord jordgubbsglass och massa prat och mys med lilla Loke. Sol i trädgården och lite promenad på det. Nu. Hemmalagad lasagne till middag!
 
 

FILMMYS

Äh, det blev film istället. Tiden började aldrig räkna ner på tvättmaskinen, och då orkade jag inte vänta längre. Får sticka ner och kolla om en stund. Jag rotade igenom min filmsamling  och blev sugen på en mysig Disneyfilm och valde en av mina nyfunna favoriter Mulan. (Nej, jag vet att filmen inte är ny, men jag fick upp ögonen för den för nått år sedan) Så nu blir det film-regn-mys för hela slanten <3
 
 

TVÄTTDAGS

Nu ligger tvätten i maskinen och jag sitter här och funderar på om jag ska gå upp igen eller om man jag chilla lite i tvättstugan tills första lasten är klar. är sugen på film men första tvätten tar inte så lång tid, så då måste jag snart gå ner hit igen ändå. Ååh, vilket i-lands problem..
 
Föresten, jag har sett klart på alla mina serier, och de jag följer har alla nästan säsongsuppehåll eller haft säsongsavslutning. Så jag behöver helt enkelt tips på nya roliga, spännande och sevärda serier. Hit me!
 
 

MIDSOMMAR

Dagen igår började med lunch i Aggarp hos Björns föräldrar där vi också var med när hela den lilla byn reste midsommarstången och dansade "små grodorna" i sommarregnet. Lunchen var en riktig midsommar-luch med sill, ägg, lax, räkor och en massa annat gott. Vid fem tiden var det dock dags att bege sig till hem till Fanny och Tobbe för at fortsätta festen.
 
Precis när vi skulle köra mot Trelleborg sprack den molniga himlen upp och solen visade sig äntligen. Det blev riktigt varmt så vi passade på att låna cabben och köra nercabbat hela vägen dit. Väl där började det grillas och drickas massa gott uppe på deras trädeck/ballkong och vi var väldigt tacksamma för att solen var med oss hela tiden, varmt och skönt var det! Kvällen fortsatte med trevligt umgänge och en massa kul och nu har vi firat in sommaren ordentligt! 
 
 
 

FRUKOST

Sitter med frukosten i högsta hugg och laddar inför dagen. Planeringen ser än så länge lite isäker ut med det blir i alla fall lunch i Aggarp och sen midsommarfest i Trelleborg! Kötttet ligger och marinerar sig i kylen inför grillningen och drickan står på kylning, nu är det bara jag som ska göra mig i ordning och regnet som ska försvinna, sen kan vi fira midsomar minsann!
 
 

BALKONGMYS

I skrivande stund sitter jag på balkongen, dircker päronsaft och njuter för fullt av kvällssolen som fortfarande värmer. Var en runda i stan efter besöket hos frisören och köpte mig lite nya träningssaker. Bland annat ett par handskar så jag slipper få så ont i händerna av hantlarna och detas stickiga yta. Letar efter lite oversize träningslinnen i roliga färger, så har någon tips så hojta till!
 

HAIRCUT

Nu är det frisör-time för Jenny! Sitter just nu med håret fullt av slingor och annat gojs. Pratade lite med min frisör innan och vi kom överens om att bara "friska upp" det jag redan hade, altså inte klippa en massa och ändra frisyr utan bara fräscha upp. Hon höll också med om att det varkligen växt som gräs sen förra gången! Men tror att det passar mig bra nu då jag velat fram och tillbaka hur jag vill ha det, och kom egentligen fram till att jag trivs med det så som jag har det. Men det behövs klippas i topparna och så, så då passar vi på!
 
 
 
 

WORKOUT



Så där. Nu orkade jag masa mig till datorn ändå. Den bekväma blogg.se appen verkar inte fungera sen de uppdaterade hemsidan, hoppas på att det fixas snart. Det är ju största anledning till varför jag använder denna bloggen, för att deras app har fungerat så bra innan för mig. 

Men det har inte hänt så jättemycket sen jag kikade in här senast. Jag har jobbat lite, får lite framtidsnyheter som kan vara mycket lovande, och fortsatt min satsning på träningen. Sommaren har ju inte riktigt kommit igång än, och just nu har jag ganska mycket ledig tid, så varför inte spendera en del av den på gymmet? Brukar gå till det gymmet som är lite mindre, och där det oftast är lite mindre folk också, och nu har jag börjat lära känna det. Vet vad som finns, och var de finns osv, skönt! Jag blir lite mer effektiv då, och slipper irra runt ;-)

Nu ska jag kika på ett avsnitt Sex and the City innan jag somnar.

/goodnight

TRUE BLOOD




Hur lycklig är jag inte nu? Första avsnittet på den nya säsongene av True Blood ute nu, har köpt med mig choklad och sega nappar och nu ska det kollas! Kommer ångra mig när avsnittet är slut, då jag bara vill se mer och mer. Håller tummarna på att denna säsongen blir sevärd!

HAIRCUT

Nu är det så att jag går i klippnings tankar igen. Var en bra tag sedan jag klippte mig senast, och håret har faktiskt vuxit en rejäl bit denna gången, även på längden. Annars brukar det vara tjockleken på mitt hår som växer ikapp mig. Jag har ju hår till någon centimeter under axlarna och en förvuxen, rak pannlugg och min egna hårfärg.

Jag vill inte ha rak pannlugg längre men funderar på andligt kanske? Tycker någon form av lugg är fint, för det ger lite "frisyr" åt ansiktet. Har kollat runt lite på alla kändisar som bytar frisyr varannan vecka och hittat lite favoriter (och några "verkligen inte") Men jag behöver lite hjälp! What do you think?

 

LEFTOVERS

Åh, ibland är rester det godaste man kan äta! Potatisgratäng, souvlaki, fårost och god sallad, hemmalagat utan att behöva lyfta ett finger. Precis vad jag behövde idag!

Blev föresten träning idag med, tummen upp för mig!


 

WORKOUT

Idag blev jag lite matt på mig själv, så precis när jag gjort mig i ordning tröttnade jag och bestämde mig för att gå till gymmet istället. Det har varit riktigt segt med det på senaste tiden, och när man har ett så pass billigt gym väldigt väldigt nära en har jag egentligen inga ursäkter kvar! Så ja, det blev gymmet istället. Och vet ni, det gick bra! Efter min rutin hade jag till och med ork kvar att springa i tio minuter. Det är inte vanligt för mig, och nu menar jag springa, inte jogga!

Nu ligger jag deckad i soffan och ska snart laga mat. Kanske inte den mest produktiva dagen, men det känns bra ändå! Nu ska det bara fortsättas så här också..



 

VANILJLATTE

Idag begav i oss iväg in till stan för att handla lite nödvändighet. Jag själv har köpt en del linnen med väldigt urringade ryggar på sistone så jag behövde köpa en sån läskig bh (med klister) får se hur bra de egentligen är.. Har hört en del bra om dom, men är väldigt tveksam själv. De sägs hålla att använda många gånger (tror det står ca 100 ggr?) men är det verkligen sant? Någon som provat?

Annars var det mest tråkigheter så som linsvätska, hårsnoddar mm. En mysig fika hann vi med också med cheescake och vaniljlatte, gott värre! Ikväll blir det besök hos Mary för drinkar och film!

/peace out

 

SÄNGLIGGANDE

Inget studentfirande för mig idag inte. Istället ligger jag nerbäddad i soffan, förkyld och eländig och har precis plöjt igenom alla avsnitt av serien "New Girl" med Zooey Deschanel (galet söt) med hunden bredvid. Tråkigt att vara sjuk, men kände dock att det behövdes en lugn kväll för att kanske bli frisk.

/peace and <3

 

SKOLAVSLUTNING

Idag begav jag mig iväg på Svante (min moppe) till min partnersskolas skolavslutning. Avslutningen hölls utomhus och de hade tur med vädret med att det var uppehåll i alla fall. Fin avslutning och kul att krama alla fina barn en glad sommar. Får alltid sånna härliga sommarkänslor på sommaravslutningar! Och ikväll bygger vi på den härliga känslan med student, kul!

Och ja. Svante, moppen, är väldigt rosa. Och det råkade jag också vara. Kändes lite lustigt att köra honom idag faktiskt.

 

FEM ÅR AV KÄRLEK

RESTAURANG

.
.
Idag har jag och min fina tjuvstartat lite och firat oss. Vi firar nämligen fem år i morgon, men kände att det var perfekt och fira deet ikväll, då båda är lediga i morogn och kan ha sovmorgon! Vi började med att gå till en supermysig italiens restaurang och åt god mat. Till förrätt delde vi på antipasto och till huvudrätt var det den godaste pastan på länge! Min var full med skaldjur och annat mumsigt, ååh så gott! (älskar skaldjur) Blev verkligen en superkväll som vi avslutade med bio. Tänk. Fem år. Helt Sjukt. Men galet bra <3

GODMORGON

Vi är lite sega denna morgon <3 Har varit en super trevlig helg med massor att göra, och det resulterar i en ganska så slö söndag bestående av ett besök hos mina föräldrar, kanelbulls-ätande och plugg. Ganska lagom idag tycker jag.

 

 

PARTY

.
.
Igår var det examensparty för hela slanten. Mycket trevligt var det och kul att träffa på gammalt folk som man tyvärr inte träffar så mycket mer. Dagen idag har varit lite slö än så länge och har spenderats i soffan, lite på Entre och en tur till systemboleget för att hämta lite nödvänligheter inför kvällen. För senare bär det av hem till Robban på middar och trevligt umgänge, blir en riktigt bra helt detta. Nästa vecka betar vi av två långa skoldagar, sen blir det lite lov-ledigt!

COFFEE BREAK

För tillfället sitter jag och tar en liten paus med kaffe och melon innan jag ska sticka och göra mig i ordning. Ikväll ska vi nämligen iväg på examensfest då Björns barndomskompis tar sin examen idag. Så set blir till att ta på sig något festligt och dra tid om en stund. Nu ska jag bara njuta av melonen som är så där perfekt mogen!

/ peace and love

 

 

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0