GREEN DAY

Aaaaaaahhh! Jag är så sjukt taggad och helt lyrisk just nu! Jag, Björn och Marie har precis bokat biljetter. Till en av de absolut bästa rockbanden i modern tid (enligt mig och många andra) GREEN DAY! Och inte nog med det. I LONDON! Kan ni förstå lyckan? Den 1 juni nästa år åker vi till London för att se Green Days konsert för deras nya platta Uno! Det är helt sinnensjukt galet ofattbart KUL!
 
Detta är ett band jag började lyssa på som 12 åring med deras album Warning. När jag fick upp smaken för dom lyssnade jag på alla deras tidigare album. Sen som 16 åring bjöd Annelie med mig på American Idiot konserten i Göteborg (är henne evigt tacksam för det!) som hon och hennes syster lyckades vinna på NRJ. Sen var jag, Björn och Mary i Danmark och såg 21st Century Breakdown och nu har vi altså biljetter till Uno, Dos Tré, i LONDON! Och dom blir bara bättre och bättre och bättre... Kan ni fatta hur bra?! 
 
 
 
Tyckte bara denna bilden var så härlig, fångar liksom bandet och min lyckokänsla just nu!

FAGANS

Idag är det fredag i vanlig ordning, snart slut på veckan. Det betyder också lite fredagsmys och helgskoj ju! Men vi tjuvstartade faktiskt helg skojet redan igår Fagans, en Irish Pub, då de hade quizkväll. Quizen är alltid roliga, men också alltid lika svåra. Men en trevligkväll hade vi i alla fall!
 
Eftersom vi var ute igår, ska jag ha en lugn kväll idag isället. Jag och hunden ska hem till mamma och pappa, äta mat och annat gott. En riktig lugn "hemma" myskväll i sitt gamla hem altså!
 
 

FINT SKA DET VA'

Igår gick dagen åt till intervjuer för examensarbetet samt jobb på kvällen. Idag sitter vi i skolan och ska skriva på medtodkapitlet.. Kanske inte det roligaste kapitlet i arbetet men det måste göras..

Något lite roligare kanske är att tröjorna jag hade beställt kom hem till mig igår, och alla tre var lika mysiga och fina som jag hoppats på. Nu väntar jag bland annat på dessa godbitarna som förhoppningsvis kommer innan fredag!

 

 

PÅ VÄG TILL MIG

Nu i slutet på månaden tänkte jag unna mig lite nytt. Just för att mitt shoppingbegär är stort då jag inte kune shoppa så mycket i sommar pga av löneklödd och lite jobb. Så nu belönar jag mig själv för att jag varit duktig resten av månaden. Jag belönar altså mig själv med att slösa pengar när jag varit duktig och inte slösat i månaden altså, haha..
 
Så nu är tre mysiga hösttröjor, ett par skor, en klocka och några armband på väg hem till mig! MUMS! Hoppas på att allt hinner komma i nästa vecka, hade varit super tycker jag. Det är ju aldrig fel när man kan slänga in lite rabattkuponger också. På sidan jag beställde treöjorna fick jag 40% på den dyraste varan och 15 på resten, så jag och Ida passade på!
 
 
 
 
 
 
 

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

Hmm, jag var säker på att jag uppdaterade med ett inlägg här innan, men det kom antingen aldrig upp eller försvunnit? Aja, vi är nyss hemkomna från Aggarp där vi firade Björns pappas födelsedag. Vi blev bjudna på god mat, nämligen hummer. Första gången jag smakade det och det var supergott! Sen gillar ju jag typ alla skaldjur, så det passade mina smaklökar som handen i handsken!
 
Efter maten var det öppen brasa och efterätt medan vi tittade på Intresseklubben, ett mycket roligt program om ni missat det! Nu ligger jag här i sägen lite små sömnig och ska snart bädda ner mig och slå på tv:n och se om det är något vettigt på.
 
 
 
 
 
Provade locka/våga håret med en ny wavamaker sak som jag införskaffat. Var ganska lättanvänd och jag trivs bra i resultatet, så den blir väl godtjänd! Gejen är bara den, att när jag lockar eller vågar mitt hår får jag så mycket hår och volym så jag nästan måste sätta upp det med klämmor på något sätt, annars blir jag en stor puff. På bilderna har jag nästan mer än en tredjedel av håret bak på huvudet, annars är det på tok för tjockt! Men jag ska inte klaga, haha, går alltid att tunna ut! Nu ska jag krypa ner under täcket!
 
/ peace and goodnight

TA HAND OM MIG SJÄLV-KVÄLL

Denna kvällen blev en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll. Hade inga speciella planer från början och skulle ändå handla mat på vägen hem. Så då körde jag inom Entré och köpte lite smått och gott. En ansiktsmask från Yves Rocher, två olika färger frans/bryn färg och lite naturgodis. Så nu sitter jag är med färg överallt och hoppas att jag inte blandat ihop tuberna så ögonbrynen blir svarta ;-)

 

IVÄG TILL JOBB

Sitter här lite små nervös nu, ska snart bege mig i väg på cykeln. Idag blir det jobb på en ny förskola som jag inte jobbat på innan, och förhoppningsvis går det bra så det blir återkommande. Uuuh, nej. Nu sticker jag, bättre vara tidig än sen!

/peace out!

 

 

PAGE

Nu blev det klippt! Var hos frisören idag vid 11 och hade bestämmt mig för att det skulle bli en page. Hade lite speciellt tankar om den, bland annat om att jag inte ville klippa upp det och längder och så, men hon höll med mig om allt och resultatet blev super! Jag trivs så superbra i kort hår, men gillar ändå längder, så detta känns helt perfekt just nu, älskar att det är kortare i nacken så det lägger sig fint! Känns fräscht och nytt!
 
 
 

MYSDAGMEDHUND

Idag är en typisk mys-dag-med-hund. Regnet och blåsten springer om vartannat. Vi sitter hemma och skriver, samt spelar lite om vartannat. Ikväll bär det av till kära Mary för film och trevligheter. Det är fredag det.

 

 

 

PIZZA

Idag blir det hemmabakat! Står och gör pizzadeg till ikväll. Eller just nu står den iofs och jäser. Den här degen har faktiskt ett superenkelt recept och blir jättegod. Det man ska tänka på är att det måste jäsa (som nästan alla degar) i ca 45 minuter, så man får börja i god tid!

Annars har jag och Malin har pluggdag idag. Vi hade tänk vara på kirsebergs bibliotek men vi måste ha sett fel på öppetidena då de vist öppnade 13 på torsdagar... Som tur var kunde vi bara gå hem till mig istället, Casper blev glad att han fick sällskap hela dagen i alla fall! Det går bra med Examensarbetet, men nu är vi på den segaste delen, kunskapsbakgrunden. Där all litteratur, fakta och tidigare forskning ska stå. Mycket jobb är det. Men tror det kommer bli bra i slutändan!

Ikväll vankas alltså lite plugg, pizzaätning och Guild Wars II, inte illa för torsdag kväll.

 

 

TRÅKPERIOD

För tillfället har jag en liten tråkperiod med mig själv. Tycker att jag har tråkigt hår, tråkig hy, inget att ha på mig, ja ni vet ju kanske hur det kan kännas ibland. Håret trodde jag att jag kanske skulle fixa (permanenta) innan, men när jag igår var inne och frågade min frisör om tips på bra produkter för permanentat hår, såg hon helt skräckslagen ut och undrade om det var jag som skulle permanenta. Jag sa ju "ja" förståss. Då avrådde hon mig starkt för att göra det. Har nog sällan hört en människa säga så många nej på så kort tid om en sak och sett så skeptisk ut.. Hon sa att det var typ 90 % chans att det inte skulle fungera och bli bra, utan bara slitas på mig eftersom jag har vairt så superblond innan (typ plantina blond) och har då blekt håret mycket, både hos friör och hemma. Så där sket det sig! Känner att jag ändå får lita på henne. (Tyvärr, för var sjukt sugen innan!) Har gått till henne i typ tre år, och det var hon som räddade mig från det superblonda och gjorde så jag fick tillbaka min egen hårfärg, så all cred till henne liksom!
 
Så det får väl bli något annat kul med håret, då något defenitivt måste göras! Får boka en klipptid eller nått annat snarast... Men nu ska jag sluta gnälla och ta mig i kragen och gå en pw med hunden, har mina träningskläder från Ullaredsresan på mig, höhö. Tummen upp! (Y)
 
/peace and love!
 
 
 
 

ULLARED

Idag, vår andra dag tillbaka i skolan, drog Fab 4 iväg till Ullared! Vi förberedde oss redan igårkväll med tacco och sleepover i Malins mysiga lägenhet. Sen sattes klockan på 5, allt för att få så mycket ut av dagen som möjligt! Vi kom iväg i perfekt tid, för framme var vi 5 min innan öppning. Lite folk var det också så vi hade gott om plats för fyra shoppingsugna tjejer och våra kundvagnar!

Mycket shopping blev det så vi fick pausa med lite mat på deras nya matställe. Helt ok, men skönast var nog att få sitta ner ett tag! Nöjda och glada är vi nu på väg hemåt med en massa gula påsar i bagaget! Nu ska det hem och packas upp!
 



TRÖTT HUND

Idag är det en trött hund som ligger vid mina fötter i sängen. Det har blivit mycket lek med bästa vännen Harry i Aggarp i helgen och de små, Mariano och Adrian. Men snart så får vi gå upp ändå, för idag börjar skolan igen efter ett långt sommarlov. Idag ska jag in till Orkanen för att möta upp Malin, vi ska prata med vår handledare om vårt examensarbete som ska sättas igång att skrivas nu, sen har vi en introduktions föreläsning och sen ska hela Fab 4 hem till Malin för sleepover! Ska bli superkul, var ju hur länge som hellst man träffade tjejerna nu ju. Sen i morgon firar vi skolstarten med en tur till Ullared ;-)
 
 

RENORVERING KLAR

Idag så gjorde vi det sista på vår renorvering av trampebilen Brum, så nu är han klar! Allt var målat sen förra gången så idag satte vi ihop alla delar med nya, fina skruvar och jag sydde även en liten kudde till sätet så att man ska sitta skönt! Gul och röd, precis som originalet från TV!
 
 

ADRIAN & MARIANO

Idag har vi haft besök av fina Mariano hela dagen igår, och idag. Han ville så gärna sova över hos mig och Björn nu när dom är nere i Sverige, och så klart fick han det! Vi gik runt på Entré lite, åt lunch och köpta godis med oss hem. Sen lagade vi hemmagjorda hamburgare och tittade på Toy Story III, ganska rolig film faktiskt! Sen nu idag körde vi honom tillbaka till Aggarp och fick där även hälsa på hans lillebror Adrian lite. De är så söta och snälla båda två, och Adrian är så härligt nyfiken på ALLT! 
 
Här har han precis upptäckt att han kan se sig själv i min mobil (när man har kameran på framsidan igång) och det var väldit spännande! (Som ni ser av hans min på första bilden ;)

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0