VAKNAT TIDIGT

Hm, jag vaknade 07.06 idag. Helt av mig själv. Det är inte ok när man har långledigt och man får lov att sova länge! Hmm... Får väl ta och göra ngt av dagen nu när jag ändå är vaken. Vi funderande faktiskt på om vi skulle träna. Det var ju ett tag sen, men nu är jag ju frisk efter två månaders förkylning, så det är väl dags att ta tag i det igen. Vi har även några ärenden i stan som vi måste fixa och ikväll blir det påskfest. Så det var väl iofs ganska bra att jag är vaken nu så allt hinns med!

Mina cheescake-muffins var goda igår också i alla fall. Och söta. Bjuder på bild på dom och mig från igår och två bilder från en uttråkad Jenny nu i morse!

 

PIERCING

Idag smällde det! Har varit sugen på att pierca mig i näsan i hur många år som helst, och för ett tag sedan gjorde jag en deal med mig själv, att gör jag det inte innan jag fyller 25 så får jag inte göra det alls! Såå, idag, en vecka innan jag blir 25, blev det piercing-dags!

Och det gick bra. Trevlig piercare och lagom med smärta, haha ;) Han förklarade noga hur det gick till, att vissa tyckte det gör ont, frågade om jag gjort det innan osv. Sen piercade vi och allt gick smidigt. Ingen svimmade, kräktes, grät eller någonting :P Sen när jag skulle titta mig i spegeln när vi var klara, såg han min rygg och sa nått i stil med, "jaha, ja du var ju kanske van vid smärta då ja, inte konstigt att det gick då smidigt!" Hihi, nej. Efter lite tatueringar och töjda hål och annat har man blivit lite härdad om vi säger så.

Men jag är nöjd! Nu ska vi äta middag i Aggarp och sen ska jag bjuda på mina cheescake-muffins!

/peace out

HELGEN

Helgen har varit lugn men samtidigt har vi gjort en hel del. I fredags åkte vi till Aggarp för en spelkväll. Jag somnade i och för sig i soffan och missade själva spelandet, men den goda maten missade jag inte! I lördags var vi och firade Charlie hemma hos honom och Issa med trevliga folk, samt att de bjöd på god pastasallad och annat mumsigt. Sen idag har jag och Björn varit och vandrat runt i stan och njutit av solen. Det har varit en mysig, lagom lugn helg altså!
 
Dock är min ena halsmandel svullen.. Känns jättekonstigt. Gör ont vad jag än gör, äta, hosta, svälja, gäspa. Plus att jag känner den som en "boll" i halsen lixom. Jag hoppas att det bara är nått litet och att det går över av sig själv, orkar inte gå till läkare och vara sjuk mer nuuu!
 
Oh, och en rolig sak till har föresten hänt! Jag har fått hem min spegel! Min fina fina spegel med förvaring i sig. Och den är såå fin! Måte fotografera och lägga upp mer bilder sen, ni får en liten tjuvkik på örhängessektionen. Nu ska jag förtsätta dricka te i sängen och "fönster shoppa" på internet, hihi. Ska unna mig ett par nya converse bland annat, men kan inte riktigt bestämma mig vilken färg (velar mellan två) och om jag ska vänta tills vi åker till London eller inte.. Och så jag har hittat en ny sida med kläder som skickar från Storbritannien men många mycket fina kläder! Peace out!
 
 
 

PÅ VÄG HEM

Sitter i skrivandets stund på bussen och är på väg hem efter en fredag med glada barn! Nästa vecka är det påsklov och halv vecka med långledigt, vilket vi ser mycket fram emot!

Men det jag egentligen tänkte meddela är att bloggen kommer få lösenord inom snar framtid. Detta beror inte främst på att jag inte vet vem som läser och så, utan av andra orsaker. Så vill ni fortsätta läsa mina vänner, så får ni skriva en kommentar eller kontakta på annat vis. Så blir det!

Avslutar med några, enligt mig, roliga texter från min för tillfället favvo app!

 

 

IMFINE

 

 

 

 

 

 

PÅ JOBB IGEN

Efter en sjukdag igår (jäkla mage) så är jag på jobb idag. Från att springa på toa varje halvtimme är det nu tvärtom, och då är det lättare att jobba, haha. Härligt samtalsämnet.. Har rast nu i alla fall, sen hade jag tänkt försöka ta lite planeringstid. Känner att det blivit på tok för lite av det på sistone och jag har på tok för mycket att göra för att det ska gå ihop.

Björn är hemma igen också efter några kursdagar i Jönköping. Men nu är min rast och mitt kaffe snart slut..

 

 

HELGEN

Den här helgen har varit så välbehövlig från min sida. Veckan har varit jobbig på många sett men det är inget jag vill eller kan skriva om här.

I helgen har jag i alla fall haft roligt och lyckats tänka på annat. I fredags var jag hemma hos en kollega. Vi snackade och drack vin och hade trevligt. Sen i lördags var det först loppis med mamma, Viveka och lilla Loke. Gjorde några fynd som kanske kommer upp här senare. På kvällen där åt vi middag i Limhamn då även pappa, Björn, Ida, Matte och Ante kom dit, så typ hela familjen samlad, mysigt! Efter maten stack Björn och jag hem till Mary och pratade om allt mellan himmel och jord samt bokade en London-resa i slutet på maj! Åååh, det ska bli så kul!

Idag har vi mest myst och tagit det lugnt. Björn ska på kurs i Jönköpinhg nu söndag till tisdag, så det är lite ensamtid för mig och Casper nu. Dock är det inget jag egentligen vill ha nu då det är alldeles för många tankar som snurrar i huvudet.. Men nu ska jag sova. Bjuder på lite bilder från helgen samt en på min tattoo som nu är läkt och färdig, tycker om den riktigt, riktigt mycket!

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0