KONSERT

Huuur ska detta gå, det går inte ihop det här. Ligger påklädd i soffan, förkyld, trött och ska snart åka iväg till KB för konsert. Och i morgon ska jag upp tidigt för att förbereda i klassrummet osv.. trött Jenny nr 1! Men. Jag är ju glad också. För man kan lika gärna välja att se på allt lite mer positivt ^^ Typ, att jag ska iväg på en förhoppningsvis bra konsert med roliga människor och i morgon är det spännande lektioner som ska genomföras! Så, det lät lite bättre, vi kör på det istället ^^

 

FESTFESTFEST

Ååh, idag är jag trött, har inte fått mycket gjort, borde göra massor och är almänt jobbig. Men, gårdagen väger upp det. Hade väldigt väldigt roligt med tjejerna som kom över till mig igår. Hade bakat pizza som vi åt, köpt massa gott. Vi satt och snackade, dansade, fjantade och hade myyysigt. När vi kände oss klara tog vi bussen in till stan och vandrade bort till Wonk där vi fortsatte att dansa. Det var väldigt trevligt där och jag och Milla våga på oss lite karaoke också. Haha, har bara sjungit singstar och sånt hemma hos folk innan, så detta var lite annorlunda, men det måste ju vara en första gång för allt..! Så, fast jag är slö idag var det lätt värt det, tack fina tjejer! <3 
 
 
 

FINBESÖK

Idag fick vi fint besök av Micke som var nere i Malmö över helgen. Vi träffades hos Mary och beställde hem planka från Bright som var supergod! Riktigt riktigt god var den, och med potatismos, inte något påhitt med pommes.. Så den rekomenderas! Sen hade vi bokat bowling på O'learys på Entre. Så vi strosade dit, spelade nån timme, sen var vi ganska slut. Praktiken tar lite på kraterna så det blev en gasnka tidig kväll denna fredagen, men lika bra det, för i morgon bär det ut igen!
 
 
 
 

 

 

KYLIGT

Någon tycker det är lite kyligt och bestämde sig för att spendera morgonen i en filt. Det är inte jag.
 
 
 

KÖKSMASKIN

Idag kom den! Vår nya köksmaskin. Ida sms:ade mig i eftermiddags när jag satt på föreäsning och sa att hon hade fått ett AVI. Så när jag kom hem vandrade vi iväg och hämtade ut dom! Det vi inte riiiktigt hade tänkt på var hur stora och tunga paketen var.. Men med lite kämparglöd så fick vi hem dom, tur att det inte är så längt hem från uthämtningsstället. Så nu har vi byggt ihop den, dock inte använt den än. Men jag får väl inviga den med att baka lussebullar eller något annat gott!
 
 
 

MÅKLÄPPEN

Idag fick vi dra oss ur sägen trots den sena kvällen igår, för idag stod det utflyckt på schemat! Mamma, pappa, Björn och jag hade nämligen bestämmt oss för att bege oss till Måkläppen för att försöka få syn på sälarna. Man får passa på de här månaderna man får lov att gå ut där och inte ens då är det säkert att man ser några. Men efter en liten blåsig gångfärd ut på halvön såg vi minsann några sälhuvuden som guppade i vattnet! Vi såg faktiskt flera stycken ute i vattnet och den närmsta var nog ca 30 meter ifrån oss. Så, en lyckad utfärd altså!
 
 

DRINKKVÄLL

Idag begav vi oss till Lund och hem till Sanne för att ha drinkkväll. Fem tjejer, var sin drink till alla = väldigt bra kväll! Jag valde att servera Nordpolspäron. Supergod och super enkel att göra! Häll bara i 6 cl Xanté och fyll sedan upp ett highballglas med päronsoda och is. Jag hade sedan i lite lim/ciron saft för att få bort lite av den söta smaken. Ha grna päronsodan i frysen eller ställ drinken i frysen en liten stund, ju kallare desto godare, nämligen! Åvanpå det åt vi god thaimat, popcorne, spelade spel och hade almänt väldigt trevligt! Bjuder på några suddig bilder!
 
 
 
 
 
 
 

OPPONERING AVKLARAD

Nu är oppeningen på ex-arbetet avklarad och det känns SÅ skönt! Dagen har varit lång med gått bra och nu efter en runda med hunden har jag landat i soffan och funderar på vad jag ska göra nu. Blir nog en kopp kaffe och lite slöande innan Björn kommer hem!
 
 

KÖKET

Köket har fått sig ett nytt tillskott i form av en hylla. Den sitter på platsen där vi innan hade en tavla, som nu har flyttat in i sovrummet. Tyckte hyllan gjorde sig mycket bra i köket, då en del av de grejer som innan stod på borden och tog onödig (men fin) plats nu kunde åka upp på hyllan istället. Även tavlar gjorde sig perfekt i sovrummet, så idag är det en nöjd Jenny som sitter och myser i köket medan jag läser igenom uppsattser till i morgon.
 
Om ca en halvtimme ska jag ut och försöka sätta på min kedja på cykeln som har hoppat av, hade helt glömt bort det i morse.. Sen bär det iväg för lite jobb så här på kvällskvisten. Det var ju skollov förra veckan så då var det inget jobb, så det var ett tag sedan man var där nu!
 
 

KÖKSMASKIN OCH GLÖGG

Idag har det varit en salig blandning. Jag har smygstartat julmyset med säsongens första glögg, längtat lite till våren och ätit vofflor. Sen har jag beställt en köksmaskin (!) från HSBs affär. Har funderat på att önska mig bidrag till en sådan i julklapp efter som de är så satans (förlåt) dyra om man ska ha en som är bra med alla tillbehör och så! Får räkna med 3-5000 kr. Och precis när jag och mamma har pratat om det, så kommer Ida in och säger att HSB har ett erbjudande för 1200. Taget! Hade kostar 4000 kr innan, så nu är alltså en köksmaskin på väg hem till oss, ja... Vuxenpoäng? Får väl börja baka bröd och mala egen köttfärs nu då..

 

 

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0