HÖSTVARMT

Idag är det fantastiskt väder ute! Sitter ute i Aggarps trädgård i bara en långärmad tröja och fryser inte det minsta! Ändå helt ok för att vara i slutet på oktober.

Jag har inte så mycket mer att säga tror jag. Nästa vecka blir det slutklämmen på examensarbetet för mig och Malin. Vi har en del kvar att göra, men jag tror på oss! Allt hänger lite på hur det går på måndagens handledarträff...

 

 

FESTKVÄLL

I fredags var det en riktig fest kväll med mycket fina flickor hemma hos Malin! Vi satt först och myste med gods mat och senare god dricka innan vi åkte vidare till Etage. Det var ju ett bra tag sedan jag var just på Etage, så det var ett trevligt återbesök!

Idag har det mer varit en typisk söndag, lite examensarbetesplugg, fika hemma hos mormor och annat småfix. Nu ska jag hem till Ida för att äta, och sen tillbaka hit för någon trevlig film och popcorne, MYS!

 

EXAMENSARBETE

Nu börjar de kännas lite kämpigt med detta examensarbete allt. Det ska nu vara klart lite mer än en vecka tidigare än vad vi trodde innan, vilket spelar ganska stor roll när man förlorar den tiden! Men, vi kämpar på och jag tror självkalrt att vi grejar det, men nu känns det mycket! Tur att vi har varandra när vi skriver i alla fall! 
 
Annars rullar det på. Det har blivit höst nu, på riktigt liksom! Och vi har möblerat om i sovrummet med. Jag och Casper har fortfarande inte vant oss att sängen inte står på samma håll som innan. Han ligger kvar som i den gamla fotändan var, men den platsen är typ vid min huvudkudde nu. Så ja, ni kan ju själva lista ut var Casper ligger nu.. Och jag själv är inte mycket bättre. Jag vaknar tvärs över sängen och puttar på Björn..
 
Jag har även mycket som är ovist nu, och många oknytna trådar känns det som. Inte bara examensarbetet som jagar på. Är lite förvirrad i största allmänhet tror jag.. Men allt löser sig inom sin tid, haha. Så det är väl bara att avvakta och se vad som händer, för att vara lite kryptisk!
 
 

SJUKSTUGA

Idag är det sjukstuga hemma hos oss medan regnet vräker ner. Casper ligger i strut efter operationen (kastrerad) och jag ligger i feber och förkylning. Snart ska jag orka masa mig upp ur soffan för att gå ut med Casper och försöka gå och hadla något jag är sugen på att äta. Jobbigt när man vet att man mår bättre om man äter, men är verkligen inte sugen på någonting..
 
Annars har jag faktiskt lyckats maila och fixa lite saker idag, så det känns i alla fall bra..
 
 
 

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0