MIN FÖDELSEDAGSPRESENT

När jag fyllde år fick jag bara en sak av Björn. Det var ett datum på en helg långt fram som jag inte fick boka in något på. Inga ledtrådar, inga hintar. Ingenting. Och helgerna gick och nu denna helgen var det dags. Hund var bortlämnad när jag kom hem från jobb i fredags och på lördag förmiddag packade han in mig i bilen med en liten väska med några saker han hade sagt att jag behövde. 
 
Vi körde, och jag som har väldens sämsta lokalsinne tappade ganska snabbt bort mig, men letade efter skyltar som jag kände igen. Gav dock upp efter ett tag.. Men så några timmar senare och de sista minutrarna på små grusvägar stannade vi och gick ur. 
 
Ur bilen och ut på det lugnaste och bästa stället jag kunde tänka mig. Ett hotell och Spa. 
 
Den här helgen har varit så otroligt skön, lugn och betydelsefull och precis det jag behövde. Bad i varma pooler, saltskrubber, massage, massa god mat och det bästa sällskapet jag hade kunnat få <3
 
 

LUSH

Jag har äntligen tagit mig i kragen och testat ett nytt märke för hår och hudvård. Jag gjorde nämligen en stor beställning hos Lush och för några dagar sedan kom paketet! Åh, jag gillar att testa nya saker! Det känns så skönt och som om man börjar om på något sätt. Om på nytt. Så nu blev det en omstart för både hud och hår. Jag kan tyvärr inte säga så mycket om produkterna eftersom jag precis har börjat använda dom, men dom känns SÅ bra. Sen är det ju inte dumt att produkterna absolut inte är djurtestade och ingredienserna är naturliga och i vissa fall färska, det bara måste vara bra! 
 
Produkterna jag köpte till huden ser ni här nedan, sen blev det en stor omstart för håret också, men det tar vi någon annan gång! 
 
 

VÅRRUSET 2014

 
Idag var det dags att springa (gå) Vårruset tillsammans med duktiga kollegorna. Jag själv tog det lugnt och kände mest att jag ville hem och vila. Men de andra var duktiga! 

NU ÄR DET VÅR I LUFTEN

Det börjar bli varmare och skönare väder ute, nu känner man att det är vår!  Och det är väl egentligen på tiden eftersom vi redan är inne i maj månad. Det är märkligt hur myckrt gladare och piggare man blir av solens D-vitamin, det märks verkligen! Roligare att hitta på saker, gå ut och gå även efter jobb vill jag göra saker. Inte bara gräva ner mig i soffan med en filt upp till öronen och begrava mig och mina tankar i ännu en serie. Åh, vad jag välkomnar denna sommaren som blir min första sommar med riktig betald semester, åh den lyxen..
 
 
 
Bjuder på en bild på min stor-nosade hund <3
 

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0