FÄRDIGDUSCHAD

.
.
Nu är jag färdigduschad och så ren så! Och här är duschprodukterna jag menade. Det är en dusch eller badolja som doftar så uuuunderbart gott av ren vanilj, och det luktar verkligen vanilj, typ vaniljsocker! Detsamma gäller för kroppscremen som står bredvid, även den lukar så gott! Samt att dn bara smälter in i hunden utan att kladda. Så nu är jag inte bara ren, utan luktar som en vaniljmuffins också!
.
Från Yves Rochers hemsida: "Bad- och duschgelén Ekologisk vanilj utvecklar ett lätt och fylligt skum. En njutningsfull stundsom ger dig en känsla av välbefinnande-. Bad- och duschgelén Ekologisk vanilj är baserad på vegetabiliska ingredienser och ger dig alla naturliga fördelar med ekologiskt odlad Bourbon vanilj, ekologiskt framställd trollhasselvatten och vegetabiliskt glycerin."
.
Mjuk kroppscrème Ekologisk vanilj En näringsrik kroppscrème, berikad med väldoftande ekologisk vanilj, som ger huden mjukhet och spänst. Dess lugnande doft sveper in dig i en mjuk och skyddande kokong. Den mjuka och näringsrika kroppscrèmen ger dig alla naturliga fördelar med ekologisk vanilj, ekologiskt sheasmör, mandelolja, avokadoolja, ekologiskt aloe vera-gel och vegetabiliskt glycerin. Dermatologiskt testad produkt. Är pH-neutral.
.
Sammanfattning: Två superprodukter, ekologiska, ej djurtestade, som det ska vara!
 
Trackback

JennyMarianne

Seconhand & Vintage mode. Tips och trix i vardagen.

RSS 2.0